5 # Opiskelupaikka ehdotuksia

Moikka! Tässä illalla päätin vielä kirjoitella ajatuksiani esille. Väsymystä esiintyy tosi paljon tällä hetkellä, joten meen varmaan aika pian nukkumaan. Minulta kysyttiin askissa vähän aikaa sitten kirjoittelenko blogia – kyllä mutta en aktiivisesti. Opiskelu vie aikaani (kaksoistutkinto : lähihoitaja) sekä koripallo harrastukseni. Tällä hetkellä yritän syventyä lukemaan englannin sanakokeeseen ja sydämen anatomiaan/fysiologiaan.

Minulle saa askissa ja kikissä (Tjazuu) laitella aiheita mistä haluaisitte minun kertovan mielipiteeni jne jotta pitäisin mielenkiintonne yllä.

image

Opiskeluista haluaisin avata sen verran, että jos olet nyt opiskelupaikkaa hakeva 9-luokkalainen tai työhönsä kyllästyny aikuinen. Hae naantalin ammattiopistoon monipuolisen ympäristön vuoksi ja hyvä sydämisten oppilaiden vuoksi. Oppilaitoksessa syrjimistä ei ole – jokainen on tervetullut joukkoon sellaisena kun on. Tutorina voin avustaa teitä ensi syksynä kouluun liittyvissä asioissa – laita rohkeasti viestiä minulle! Mitä tahansa tulee mieleen. ☺️

Kommentoi



Ei kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi