6 # Anteeksipyyntöjä ja Kuulumisia

Moikka pitkästä aikaa!
En oo käyny kirjottelemassa blogia enää, koska aikani on ollut vähäinen. Kuitenkin joku ihana anonyymi oli pyytänyt minua jatkamaan kirjoitteluani ja siksi päätin aloittaa kirjoittamaan uudelleen 🙂 Niinkuin suurin osa tietääkin ketkä seuraavat askiani, että kävin Rasekon pisteellä Taitajakisoissa (messukeskuksessa ja Hk:areenalla) opastamassa ja jakamassa koulumme esitteitä. Olen sosiaalinen, empaattinen ja iloinen nuori nainen, johon voi tutustua koska tahansa. Käyn kaksoistutkintoa eli siis lähihoitajaan amiksessa sekä lukiossa käyn ruotsin, äidinkielen, englannin ja toisella vuodella saan kursseihini lisäksi yläasteelta asti rakastamani terveystiedon. Olen melko vaatimaton sekä kaikkien kaveri. Pelaan tosiaan playstation 3:lla esimerkiksi Call of Duty, Crysis, Mortal Kombat, Dark Souls (melko harvoin), Dead Rising ja monia muita. Kikkiin saa tulla puhumaan rohkeesti!: Tjazu

image

Koulukuulumiset
Muutaman päivän aikana olen ollut väsynyt. Eilen aamulla kolme tuntia hoitoluokkaa (nenämahaletku, painehaava, sängyn petaaminen ja kompressioside), jotka olivat melko toiminnallisia tunteja. Nenämahaletkun laitto ei oikein osaltani sujunut kiitettävästi, mutta kompressiositeen laitossa onnistuin. Kompressioside=ehkäistään jalkojen turvotusta eli vapaista polveen sidotaan. Ravitsemus ja erittämisen koe oli melko helppo, rakastan nimittäin sitä ainetta (käydään läpi sisäelimiä, miten toimii jne.) Lukion tunnit pystyin selviämään aktiivisesti (prononimit, ruotsin tunnilla). Eilen en ehtinyt muutakuin lukea lukion kokeisiin sekä ilmoittauduin amiksen rästitenttiin.
Tämä päivä on mennyt melko hyvin lukuunottamatta unettomuutta. Aamulla mielenterveystunnit, ravitsemusta ja erittämistä sekä lääkehoitoa. Soveltuvuustestien takia koulumme milteinpä tulvi uusia ysiluokkalaisia, ylioppilas pohjaisia ja aikuisia (uutta ammattia etsimässä) kokelaita. Tutorina toimin tänään kokopäivän. Sain sairaslomaa kahdeksi päiväksi flunssan takia. Lukion kokeet painostaa lukemaan joka päivä yhä enemmän ja enemmän.

image

Kesää odotellessa! Kesätöitä on tullut saatua kahdelle leirille ja muutamia työpyyntöjä, päätöstäni en ole kokonaan vielä tehnyt. Koripalloharkat jatkuu koko kesän kesäaikatauluilla, joten sinnekkin se aika menee. Harkat jääneet vähälle polvikipujeni takia (sairaslomaa ollut).

image

Kommentoi



Ei kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi